EarMaster Pro 6.2

7. juli 2015: Version 6.2 er en gratis opdatering fra EarMaster version 6.

Denne store opdatering inkluderer et bedre brugerinterface, nye kurser i Melodisk Bladsang og hørelæreøvelser som tager udgangspunkt i arven fra Jazz og Blues musik.
Dertil kommer flere hundrede forbedringer af EarMaster hørelæreprogram, oven i den overflod af muligheder, der allerede findes i programmet.

Se en kort video om EarMaster 6.2 her: www.youtube.com/watch?v=VX55B6qbrq8

Nyt Jazz-kursus udforsker rødderne for Jazz og Blues

Det nye EarMaster Jazz-kursus rummer flere hundrede øvelser i melodisk bladsang, melodi-imitation og melodi-diktat.

Lektionerne dækker emner som fx "Blues skalaer og Blues sange", "Amerikanske Swing Hits fra 20'erne", Blues og Ballader i mol", "Variete-sange og -rytmer", "Irske ballader og folkemusik", "Fun with Irving Berlin" og en masse klassikere som fx "After You've Gone", "St. James Infirmary", "Mandy", "The Sheik of Arabia", "At the Devil's Ball", "Missouri Waltz" og mange flere.

Ny, top-tunet brugerflade

Brugerinterfacet er revideret og opdateret ud fra den feedback, vi har fået fra utallige brugere.
Der er sket en del ændringer i farvelægningen af vinduerne, ikonerne med mere, og velkomst skærmbilledet er blevet forfinet.
Resultatet er blevet et bedre udseende og et mere intuitivt og letbetjent program.

Klik på billedet og se et eksempel fra Melodisk bladsang (Mac, engelsk):

Flere hundrede forbedringer under motorhjelmen

Hvordan får du EarMaster 6.2 opdateringen?

De fleste EarMaster 6 brugere kan blot starte programmet med computeren forbundet til internettet, og de vil automatisk blive tilbudt en gratis opdatering. Det skal du blot svare "OK" til.

6.2 opdateringen vil være klar til Mac-brugere, der er på Mac App Store, så snart opdateringen er blevet godkendt af Apple.