ABook notebooks til krævende musikproduktion

Nedenstående modeller kan alle konfigureres til at håndtere store projekter med masser af audiospor, effekter og virtuelle instrumenter. Alle har fuld HD skærmopløsning. Ingen DVD-drev med mindre det er nævnt.
Alle er med 6. og 7. generations CPU'er. Enkelte også med 8. generation.
Se CPU-sammenligning i venstre margin.

 1. M510: 15,6" IPS Full HD skærm. 2,2 kg, op til 7 timers batteritid. Vælg mellem Intel i5-8250U og i7-8550U (hurtige) strømbesparende CPU'er. Numerisk tastatur. CD-/DVD-brænder indbygget. Tastatur med lys. USB 3.1 type-C.

 2. 540HD: 15,6" skærm, 2,5 kg, 5-6 timers batteri. Dock er med i prisen (kan fravælges). Der er plads til både en harddisk og en M2 SSD i selve notebook foruden det indbyggede DVD-drev. Strømbesparende T-model desktop-CPU'er, som er meget hurtige. Vælg i3-, i5- eller i7-CPU. Med en i7-6700T CPU har du vores hurtigste notebook.
  Selv i5-6400T CPU'en er hurtig nok til de fleste musikere.
  Som udgangspunkt anbefaler vi dog en i5-6600T eller en i7'er. Der er baggrundsbelyst tastatur, hvilket er en stor fordel. Hent engelsk manual.

 3. Z550: 15,6" skærm, 1,8 kg, 8 timers batteri. Med en i5-6200U CPU er denne notebook rigtig fin til kontor- og skolebrug samt til fx nodeprogrammer og mindre audioredigering. Der er plads til både SSD og harddisk på samme tid. USB 3.1 Type-C sokkel.
  Virkelig lækkert aluminiumskabinet.
  Baggrundsbelyst tastatur.

 4. 595: 15,6" skærm i fuld HD. Hurtig 7. generations i7-7700HQ CPU. Intel HD Graphics 630 samt nVidia GTX 1050TI grafikkort. Vægt 2.3 kg. Hele to display porte og 4 stk. USB 3.0/3.1 porte. Ingen CD/DVD. Numerisk tastatur, fingerscanner og lys i tastatur. 6 timers batteritid.

 5. M710: 17,3" skærm i fuld HD. Nyeste 8.generations i5-8250U CPU med Intel HD Graphics 620. Vægt 3,1 kg. Baggrundsbelyst tastatur. USB 3.1 Type-C sokkel. Op til 6 timers batteritid. Plads til 2 stk. SSD eller SSD og harddisk. Ingen CD/DVD.

 6. 735FHD: 17,3" skærm, 3 kg, 6 timers batteri. Mulighed for to indbyggede harddiske/SSD (DVD-drev bliver til eksternt drev) og op til 16 GB RAM. Super tilbud, hvis man vil have en musik-PC med stor skærm, forholdsvis hurtig CPU, meget RAM og to harddiske/SSD'er til en lav pris. USB 3.1.
  Kun mulighed for i3-CPU.
  Mange amatør-musikere vil kunne "nøjes" med en i3-6100H CPU.

 7. 795: 17,3" IPS skærm, 2.9 kg, 6 timers batteri. Mulighed for to indbyggede harddiske/SSD og op til 16 GB RAM. Super tilbud, hvis man vil have en musik-PC med stor skærm, virkelig hurtig i7-7700HQ CPU, meget RAM og to harddiske/SSD'er. USB 3.1. Mini Display Port til stor eksterne skærm. Lys i keyboard. Fingerscanner. Numerisk tastatur.
  Stort grafikkort indbygget, så selv store 3D-grafik spil vil bare rulle der-ud-ad.

 8. GamerXQS: 15,6" eller 17,3" skærm, 2,5 kg, 5 timers batteri. Vores ultimative gamer-notebook, til de største 3D-grafik-spil.
  Grafikkortet er en større og hurtigere udgave af det, der sidder i 590G. Med plads til to SSD'er, der kan køre i Raid 0, får du en hastighed, som du slet ikke kan udnytte! Op til 32 GB hurtig RAM, så selv den mest krævende musiker får fuld valuta for pengene – det samme gælder gamere. Hurtig i7-7700HQ CPU. Baggrundsbelyst tastatur.

ABooks til skole, kontor og mindre krævende musikredigering

Disse notebooks er strømbesparende, og derfor ikke så hurtigere som andre modeller.
De kan sagtens bruges til mindre krævende musikprogrammer som fx Sibelius, PriMus, Finale, EarMaster hørelære, Band-in-a-Box og mange andre.

 1. V141: 13,3" skærm. Opløsning er Full HD (1920x1080). 1,5 kg, 6 timers batteri. CPU'en er forholdsvis langsom. Der er kun 4 GB RAM og 32 GB SSD, som dog kan udvides med en M.2 SSD md op til 240 GB.
  Man køber kun denne model for at få en virkelig billig, men OK, skole-PC, som ikke fylder så meget, men som har en god skærm. Den er uden blæser og dermed støjfri. Inkl. Windows 10 Home.

 2. V410: 14" skærm. Opløsning er kun i 1366x768. 1,8 kg, 10 timers batteri. En billig model, som kan bruges til kontorbrug og til skolebrug. Der er lys i tastaturet. CPU'en er forholdsvis langsom.
  V410 anbefales ikke til musik, og egentlig heller ikke til ret meget andet. Man køber kun denne model for at få en virkelig billig, men OK, kontor-PC.

 3. Z460: 14" IPS skærm. 1,49 kg, 10 timers batteritid, tykkelse kun 14,9mm. Lækkert gråt aluminiums kabinet. M5-6Y54 Intel Skylake 6. generations super-strømbesparende CPU. Der er lys i keyboardet, og i det hele taget er denne ABook utroligt flot. Der er 4 USB-porte, hvoraf de to er USB 3.1 med Type-C sokler. Ingen blæsere. Særdeles velegnet til skolebrug og til det bærbare kontor.
  Vil fint kunne bruge med alle nodeprogrammerne. Meget strømbesparende m5-6y54 CPU.

 4. V510: 15,6" skærm. Opløsning er kun i 1366x768. 2,2 kg, 10 timers batteri. En billig model, som kan bruges til kontorbrug og til skolebrug. 15,6" er dog lidt stor at slæbe med i skole, så vælg i stedet V410. Der er lys i tastaturet. CPU'en er forholdsvis langsom.
  V510 anbefales ikke til musik, men vil dog nok være OK til nodeprogrammer. Man køber denne model for at få en virkelig billig, men OK, kontor-PC.

Fælles for alle anbefalede ABook's:

Du kan købe en Multi Docking Station til alle ABook's.
Dock'en giver hurtig adgang til to USB3-sokler, mikrofon og høretelefon-stik, HDMI- og DVI-I udgange til ekstern skærm, Gigabit netværk med kabel og fire USB2-porte. Klik her og se et billede af dock'en

ABook notebooks samles i Danmark

ABook notebooks er fremragende og man får virkelig kvalitet for alle pengene.
Producenten AV Distribution A/S har den simple filosofi, at det bedst kan betale sig at levere noget, der fungerer i første hug.

Er der trods alt et problem med din notebook, så reparerer værkstedet og sender din notebook retur samme dag, som de får den ind!

Der er hele 2 års garanti på hardware.
Reklamationsretten er altså erstattet af en rigtig garanti.

Musikere vil også være glade for at ABook notebooks kan leveres med 7200rpm harddiske eller med op til to meget hurtige SSD'er
Du kan få en original Microsoft Windows DVD med i pakken, og der installeres ikke en masse skrammel, du ikke har brug for.

Du kan selv bruge notebook konfiguratoren i venstre margin.

Vi kan også sammensætte et tilbud ud fra dine krav. Konfiguratoren viser ikke alle valg-muligheder.
Send os en mail med dine ønsker og behov, så får du et uforpligtende tilbud retur.
Mail til: hs@indigo2.dk

Om ABook

ABook® blev grundlagt af AVD i 1999 med henblik på at producere og distribuere bærbare kvalitets-computere, samt periferi udstyr til notebooks.

Den danske producent af ABook (AVD) har et tæt samarbejde med verdens største notebook producenter. De samme selskaber producerer også for en række kendte internationale notebook mærker. ABook's tætte samarbejde med producenterne gør dem i stand til altid at kunne tilbyde den nyeste mobilteknologi til konkurrencedygtige priser.

ABook maskinerne ankommer til AVD's lager som ”barebones,” dvs. uden harddisk, RAM og processorer. Derfor kan du altid selv konfigurere din ABook® med netop den processor, den mængde RAM og den størrelse harddisk du ønsker og i mange tilfælde kan Blu-ray drev også tilvælges.

Når din nye ABook skal konfigureres benyttes kun kvalitets komponenter. CPU’erne bliver altid leveret af Intel, mens Kingston, Hynix og Samsung leverer RAM modulerne og harddiskene bliver fortrinsvist leveret af Hitachi Seagate. Samlingen foregår i et ESD-sikret miljø, for at sikre lang levetid på de enkelte komponenter. Efter samlingen bliver der gennemført en grundig test. Har du bestilt din ABook med et styresystem, bliver dette installeret på computeren og alle drivere installeres og funktionaliteten testes. Original Windows DVD kan tilkøbes. Oprindelig fabriksindstilling af operativsystem/harddisk kan genskabes hurtigt og nemt fra en skjult recovery-partition på harddisken.

Efter endt test pakkes notebookene først i plastikposer, og herefter i kasser specielt fremstillet til transport af netop den model ABook du har bestilt. Derved sikres en korrekt emballering. Emballagen er godkendt af Post Danmark til transport af bærbare computere.
Hele vejen igennem er det AVD's og Indigo 2's vigtigste mål, at du som bruger af ABook notebooks altid skal være tilfreds. Dette gælder i hele maskinens levetid. 


tilbage til Indigo 2's produktsider