ABook notebooks til krævende musikproduktion

Nedenstående modeller kan alle konfigureres til at håndtere store projekter med mange audiospor, effekter og virtuelle instrumenter. Ingen DVD-drev med mindre det er nævnt.

 1. V520: 15,6" skærm i opløsningen 1366x768 (ikke Full HD, vælg i stedet model M510)
  Intel i3-8130U strømbesparende CPU. Fire USB-porte, heraf en med USB 3.1 type-C sokkel.
  2,2 kg, op til 10 timers batteritid.

 2. M510: 15,6" IPS Full HD skærm.
  Vælg mellem Intel i5-8250U og i7-8550U (hurtige) strømbesparende CPU'er. Indbygget CD-/DVD-brænder kan vælges i konfiguratoren. Fire USB-porte, heraf én USB 3.0 og én USB 3.1 type-C. Der kan vælges et internt DVD-drev.
  En virkelig god notebook til nodeskrivning og lignende.
  2,2 kg, op til 7 timers batteritid.

 3. M530: 15,6" IPS Full HD skærm.
  Det er i praksis en M510 med et nVidia GeForce MX150 2GB grafikkort, som er dobbelt så hurtigt som det Intel HD Graphics 620, der sidder i M510. Musikere har ingen brug for grafikkort, der er hurtigere end Intels eget, så vælg i stedet ABook M510.

 4. 540HD: 15,6" Full HD Skærm
  Docking station er med i prisen (kan fravælges). Der er plads til både en harddisk og en M2 SSD i notebook'en foruden et DVD-drev.
  Strømbesparende, hurtige T-model desktop-CPU'er. Vælg i3- i5- eller i7-CPU. Med en i7-7700T CPU har du vores hurtigste notebook.
  Selv i5-6400T CPU'en er hurtig nok til de fleste musikere.
  Som udgangspunkt anbefaler vi en i5-7400T eller en i7'er. Hent engelsk manual.
  Vægt 2,5 kg, 5-6 timers batteritid. Der er en strømforsyning med til både ABook og dock.

 5. 595: 15,6" Full HD skærm.
  Hurtig 7. generations i7-7700HQ CPU. Intel HD Graphics 630 samt nVidia GTX 1050TI grafikkort, som er ca. 6x hurtigere end Intels.
  Hele to display porte og 4 stk. USB 3.0/3.1 porte. Fingerscanner.
  Vægt 2,3 kg. 6 timers batteritid.

 6. M710: 17,3" Full HD skærm.
  Nyeste 8.generations i5-8250U CPU med Intel HD Graphics 620. USB 3.1 Type-C sokkel. Plads til 2 stk. SSD eller SSD og harddisk. Indbygget CD-/DVD-brænder kan vælges i konfiguratoren.
  Vægt 3,1 kg. Op til 6 timers batteritid.

 7. 795: 17,3" Full HD IPS skærm.
  Virkelig hurtig i7-7700HQ CPU, mulighed for to indbyggede harddiske/SSD og op til 16 GB RAM. Super tilbud, hvis man vil have en musik-PC med stor skærm, meget RAM og to harddiske/SSD'er. USB 3.1. Mini Display Port til stor ekstern skærm. Fingerscanner.
  Stort nVidia GTX 1050 TI grafikkort, så selv store 3D-grafik spil vil bare rulle der-ud-ad. nVidia's kort er ca. 6x så hurtigt som Intels.
  Vægt 2.9 kg, 6 timers batteritid.

 8. 995 Pro: 15,6" Full HD IPS skærm i 120 Hz.
  Virkelig hurtig i7-8750H CPU, op til 32 GB RAM. TPM. Fingerskanner.
  Stort NVidia GTX 1070 MaxQ 8GB grafikkort, så selv store 3D-grafik spil vil bare rulle der-ud-ad. 3x USB 3.0, 2x USB 3.1 Type C, 1x HDMI, 2x Mini Display port til store eksterne skærme.
  Vægt 2.0 kg, 7 timers batteritid.

Fælles for alle ABook's:

Du kan købe en Multi Docking Station til alle ABook's.
Dock'en giver hurtig adgang til to USB3-sokler, mikrofon og høretelefon-stik, HDMI- og DVI-I udgange til ekstern skærm, Gigabit netværk med kabel og fire USB2-porte. Klik her og se et billede af dock'en

ABook notebooks samles i Danmark

ABook notebooks er fremragende og man får virkelig kvalitet for alle pengene.
Producenten AV Distribution A/S har den simple filosofi, at det bedst kan betale sig at levere noget, der fungerer i første hug.

Er der trods alt et problem med din notebook, så reparerer værkstedet og sender din notebook retur samme dag, som de får den ind!

Der er hele 2 års garanti på hardware.
Reklamationsretten er altså erstattet af en rigtig garanti.

Musikere vil også være glade for at ABook notebooks kan leveres med 7200rpm harddiske eller med op til to meget hurtige SSD'er
Du kan få en original Microsoft Windows DVD med i pakken, og der installeres ikke en masse skrammel, du ikke har brug for.

Du kan selv bruge notebook konfiguratoren i venstre margin.

Vi kan også sammensætte et tilbud ud fra dine krav. Konfiguratoren viser ikke alle valg-muligheder.
Send os en mail med dine ønsker og behov, så får du et uforpligtende tilbud retur.
Mail til: hs@indigo2.dk

Om ABook

ABook® blev grundlagt af AVD i 1999 med henblik på at producere og distribuere bærbare kvalitets-computere, samt periferi udstyr til notebooks.

Den danske producent af ABook (AVD) har et tæt samarbejde med verdens største notebook producenter. De samme selskaber producerer også for en række kendte internationale notebook mærker. ABook's tætte samarbejde med producenterne gør dem i stand til altid at kunne tilbyde den nyeste mobilteknologi til konkurrencedygtige priser.

ABook maskinerne ankommer til AVD's lager som ”barebones,” dvs. som enkeltdele: harddisk, RAM og processorer. Derfor kan du altid selv konfigurere din ABook® med netop den processor, den mængde RAM og den størrelse harddisk du ønsker og i mange tilfælde kan Blu-ray drev også vælges.

Når din nye ABook skal konfigureres benyttes kun kvalitets komponenter. CPU’erne bliver altid leveret af Intel, mens Kingston, Hynix og Samsung leverer RAM modulerne og harddiskene bliver fortrinsvist leveret af Hitachi Seagate. Samlingen foregår i et ESD-sikret miljø, for at sikre lang levetid på de enkelte komponenter. Efter samlingen bliver der gennemført en grundig test. Har du bestilt din ABook med et styresystem, bliver dette installeret på computeren og alle drivere installeres og funktionaliteten testes. Original Windows DVD kan tilkøbes. Oprindelig fabriksindstilling af operativsystem/harddisk kan genskabes hurtigt og nemt fra en skjult recovery-partition på harddisken.

Efter endt test pakkes notebookene først i plastikposer, og herefter i kasser specielt fremstillet til transport af netop den model ABook du har bestilt. Derved sikres en korrekt emballering. Emballagen er godkendt af Post Danmark til transport af bærbare computere.
Hele vejen igennem er det AVD's og Indigo 2's vigtigste mål, at du som bruger af ABook notebooks altid skal være tilfreds. Dette gælder i hele maskinens levetid. 


tilbage til Indigo 2's produktsider