ABook notebooks til krævende musikproduktion

Nedenstående modeller kan alle konfigureres til at håndtere endog meget store projekter med masser af audiospor, effekter og virtuelle instrumenter. Alle har fuld HD skærmopløsning. Ingen DVD-drev med mindre det er nævnt.
Alle er med nyeste Skylake 6. eller 7. generations CPU'er. Se CPU-sammenligning i venstre margin.

 1. 540HD: 15,6" skærm, 2,5 kg, 5-6 timers batteri. Dock er med i prisen (kan fravælges). Der er plads til en harddisk/SSD nr. to i både notebook og i dock. DVD-drev. Strømbesparende T-model desktop-CPU'er, som er meget hurtige. Vælg i3-, i5- eller i7-CPU. Med en i7-6700T CPU har du vores hurtigste notebook.
  Selv i5-6400T CPU'en er hurtig nok til mange musikere.
  Som udgangspunkt anbefaler vi dog en i5-6600T eller en i7'er. Der er baggrundsbelyst tastatur, hvilket er en stor fordel. Hent engelsk manual.

 2. 595: 15,6" skærm i fuld HD. Nyeste 7. generations i7-7700HQ CPU. Intel HD Graphics 630 samt nVidia GTX 1050TI grafikkort. Vægt 2.3 kg. Hele to displayport og 4 stk. USB 3.0/3.1 porte. Ingen CD/DVD-brænder. Numerisk tastatur, fingerscanner og lys i tastatur. 6 timers batteritid.

 3. 590G: 15,6" IPS G-Sync skærm. Intel® Graphics 530 og nVidia GTX 965M 4GB GDDR5. Hurtigste Intel i7-6700HQ CPU. Vægt: 2,5 kg. Hele 2 mini DisplayPorte. Indbygget CD-/DVD-brænder. Hele 4 USB 3.0 / 3.1 porte. Fingerscanner. Numerisk tastatur. Lys i keyboard. 6 timers batteritid.

 4. 735FHD: 17,3" skærm, 3 kg, 6 timers batteri. Mulighed for to indbyggede harddiske/SSD (DVD-drev bliver til eksternt drev) og op til 16 GB RAM. Super tilbud, hvis man vil have en musik-PC med stor skærm, forholdsvis hurtig CPU, meget RAM og to harddiske/SSD'er til en lav pris. Kun mulighed for i3- og i5-CPU'er. USB 3.1.
  Mange amatør-musikere vil kunne nøjes en i5-6300HQ CPU.

 5. 910HDS: 17,3" skærm,  2,9 kg, 4-5 timers batteri. Svarer til 590HDS, blot med en større skærm. Hurtig i7-6700HQ CPU.
  Plads til traditionel harddisk/SSD samt en M.2-SSD (kan ikke vælges i konfigurator, bestilles manuelt. Baggrundsbelyst tastatur. DVD-drev.

 6. GamerXQS: 15,6" skærm, 2,5 kg, 5 timers batteri. Vores ultimative gamer-notebook, til de største 3D-grafik-spil.
  Grafikkortet er en større og hurtigere udgave af det, der sidder i 590G. Skærmopløsningen er i 4k, som er 3840 x 2160. Alt står ultra-skarpt på en 4k skærm. Med plads til to SSD'er, der kan køre i Raid 0, får du en hastighed, som du slet ikke kan udnytte! Op til 32 GB hurtig RAM, så selv den mest krævende musiker får fuld valuta for pengene – det samme gælder gamere. Hurtig i7-6700HQ CPU. Baggrundsbelyst tastatur.

ABooks til skole, kontor og mindre krævende musikredigering

Disse notebooks er strømbesparende, og derfor ikke så hurtigere som andre modeller.
De kan sagtens bruges til mindre krævende musikprogrammer som fx Sibelius, PriMus, Finale, EarMaster hørelære, Band-in-a-Box og mange andre. Alle har Skylake CPU, hvis intet andet er nævnt.

 1. V410: 14" skærm. Opløsning er kun i 1366x768. 1,8 kg, 10 timers batteri. En billig model, som kan bruges til kontorbrug og til skolebrug. Der er lys i tastaturet. CPU'en er forholdsvis langsom.
  V410 anbefales ikke til musik, og egentlig heller ikke til ret meget andet. Man køber kun denne model for at få en virkelig billig, men OK, kontor-PC.

 2. Z460: 14" IPS skærm. 1,49 kg, 10 timers batteritid, tykkelse kun 14,9mm. Lækkert gråt aluminiums kabinet. M5-6Y54 Intel Skylake 6. generations super-strømbesparende CPU. Der er lys i keyboardet, og i det hele taget er denne ABook utroligt flot. Der er 4 USB-porte, hvoraf de to er USB 3.1 med Type-C sokler. Ingen blæsere. Særdeles velegnet til skolebrug og til det bærbare kontor.

 3. V510: 15,6" skærm. Opløsning er kun i 1366x768. 2,2 kg, 10 timers batteri. En billig model, som kan bruges til kontorbrug og til skolebrug. 15,6" er dog lidt stor at slæbe med i skole, så vælg i stedet Z350 eller V410. Der er lys i tastaturet. CPU'en er forholdsvis langsom.
  V510 anbefales ikke til musik, og egentlig heller ikke til ret meget andet. Man køber kun denne model for at få en virkelig billig, men OK, kontor-PC.

 4. M510: 15,6" IPS skærm. 2,2 kg, op til 7 timers batteritid. Vælg mellem Intel i3-7100U/i5-7200U strømbesparende CPU'er. Numerisk tastatur. CD-/DVD-brænder indbygget. Tastatur med lys.
  Samme kabinet som V510.

 5. M520: 15,6" skærm. 1,8 kg, op til 8 timers batteritid. Vælg mellem Intel i3-7100U/i5-7200U strømbesparende CPU'er. Der er både indbygget Intel grafik og nVidia 940MX 2 GB GDDR3. Numerisk tastatur. En utrolig lækker notebook i den billige ende.

 6. Z550: 15,6" skærm, 1,8 kg, 8 timers batteri. Maskinen svarer til Z350, blot med større skærm. Med en i5-6200U CPU er denne notebook rigtig fin til kontor- og skolebrug samt til fx nodeprogrammer. Der er plads til både SSD og harddisk på samme tid. USB 3.1 Type-C sokkel.
  Virkelig lækkert aluminiumskabinet.
  Baggrundsbelyst tastatur.

Fælles for alle anbefalede ABook's:

ABook notebooks samles i Danmark

ABook notebooks er fremragende og man får virkelig kvalitet for alle pengene.
Producenten AV Distribution A/S har den simple filosofi, at det bedst kan betale sig at levere noget, der fungerer i første hug.

Er der trods alt et problem med din notebook, så reparerer værkstedet og sender din notebook retur samme dag, som de får den ind!

Der er hele 2 års garanti på hardware.
Reklamationsretten er altså erstattet af en rigtig garanti.

Musikere vil også være glade for at ABook notebooks kan leveres med 7200rpm harddiske eller med op til to meget hurtige SSD'er
Du kan få en original Microsoft Windows DVD med i pakken, og der installeres ikke en masse skrammel, du ikke har brug for.

Eller bedre endnu: du kan selv bruge notebook konfiguratoren i venstre spalte.

Vi kan også sammensætte et tilbud ud fra dine krav. Konfiguratoren viser ikke alle valg-muligheder.
Send os en mail med dine ønsker og behov, så får du et uforpligtende tilbud retur. Mail til: hs@indigo2.dk

Om ABook

ABook® blev grundlagt af AVD i 1999 med henblik på at producere og distribuere bærbare kvalitets-computere, samt periferi udstyr til notebooks.

Den danske producent af ABook (AVD) har et tæt samarbejde med verdens største notebook producenter. De samme selskaber producerer også for en række kendte internationale notebook mærker. ABook's tætte samarbejde med producenterne gør dem i stand til altid at kunne tilbyde den nyeste mobilteknologi til konkurrencedygtige priser.

ABook maskinerne ankommer til AVD's lager som ”barebones,” dvs. uden harddisk, RAM og processorer. Derfor kan du altid selv konfigurere din ABook® med netop den processor, den mængde RAM og den størrelse harddisk du ønsker og i mange tilfælde kan Blu-ray drev også tilvælges.

Når din nye ABook skal konfigureres benyttes kun kvalitets komponenter. CPU’erne bliver altid leveret af Intel, mens Kingston, Hynix og Samsung leverer RAM modulerne og harddiskene bliver fortrinsvist leveret af Hitachi Seagate. Samlingen foregår i et ESD-sikret miljø, for at sikre lang levetid på de enkelte komponenter. Efter samlingen bliver der gennemført en grundig test. Har du bestilt din ABook med et styresystem, bliver dette installeret på computeren og alle drivere installeres og funktionaliteten testes. Original Windows DVD kan tilkøbes. Oprindelig fabriksindstilling af operativsystem/harddisk kan genskabes hurtigt og nemt fra en skjult recovery-partition på harddisken.

Efter endt test pakkes notebookene først i plastikposer, og herefter i kasser specielt fremstillet til transport af netop den model ABook du har bestilt. Derved sikres en korrekt emballering. Emballagen er godkendt af Post Danmark til transport af bærbare computere.
Hele vejen igennem er det AVD's og Indigo 2's vigtigste mål, at du som bruger af ABook notebooks altid skal være tilfreds. Dette gælder i hele maskinens levetid. 


tilbage til Indigo 2's produktsider