Journalisterne skrev om Band-in-a-Box:

Guitaren.dk
Anmelderen, Frídrikur Ellefsen, skriver bl.a.:
"I 30 års udgaven fremstår programmet stærkere end nogensinde, og bør stå på enhver hylde i hjemmestudier eller professionelle studier med respekt for sig selv. Det er ikke et legetøj, men derimod et uundværligt værktøj i din værktøjskasse, når det gælder akkompagnement og skabelse af backing tracks."

Sound On Sound, anmeldelse og gennemgang over fulde 24 sider.
1. artikel og 2. artikel
...og her i dansk oversættelse (Google Translate gør det efterhånden ret godt): 1. del og 2. del

Soundcheck
"Band-in-a-Box er et hamrende godt program og det ville nok være det program jeg valgte at ta' med på den berømte øde Ø."
"Band-in-a-Box ... er ... et af de sjoveste og mest lærerige programmer, jeg er stødt på ... og det koster ikke en bondegård, ... Fuld tavle til PG Music for Band-in-a-Box."

Midi Mag
"Endnu engang bliver jeg rystet under testen: Man tror ikke sine egne ører. Jeg trykker på 'harmoni' og gud-hjælpe-mig om jeg ikke får et 5-stemmigt bigband arrangement af guitarsoloen i en kvalitet, som en erfaren arrangør ville være dage om at arrangere".

PC Planet
"Uudtømmelige kreative muligheder ... Hvis du har råd, skal du absolut gå efter Mega-pak'en."

Midi Mag
"Solofunktionen er en lille genistreg, som vil få selv garvede solister til at spærre ørerne op."
"Solisten tog simpelthen pusten fra mig under testen. Svinagtigt godt. Overflødighedshorn af muligheder. Det der virkelig chokere mht. solo-funktionen, er hvor musikalsk den former fraserne."

Alt om Data
"En guldgrube for musikfolket."

Musikerens grejnyt
"Øveprogrammet over alle øveprogrammer."

Dansk Sang
"Man får virkelig meget for sine penge. Til music-minus-one er det en uovertruffen og yderst tålmodig partner."
"Og så heller ikke at forglemme, at importøren (Indigo 2, red.) er et af de firmaer, som giver seriøs support – her bliver du ikke ladt i stikken."

Politiken
"Som akkompagnements-øvemaskine og til afprøvning af nye kompositioner i diverse stilarter er den uforlignelig. For arrangøren er den et yderst velegnet redskab til afprøvning af nye kompositioner inden de præsenteres for orkestret. For musikpædagogen er programmet absolut anvendeligt både før og i den daglige undervisning.
Med i pakken følger PowerTracks Pro (v.3.5, red.). En fuldgyldig 48-spors sequencer. Et fortræffeligt og meget letlært program. Jeg var i gang på 2 minutter. Et virkeligt godt køb."
(Nu følger det tilsvarende program, RealBand med, red.)

Midi Mag
"Band-in-a-Box er faktisk et af de programmer, det har været lettest at installere."
"Alt virker gennemtænkt ud fra en musikalsk sysnvinkel. Jeg må sige, at den kære Dr. Gannon (programmøren, red.) fortjener et rent 13-tal for denne genistreg."
"Køb det"

Politiken
Band in a Box ... er et virkelig effektivt musikprogram til at akkompagnere eller som hjælpelærer.

www.guitaren.dk
Anmeldelse af Band-in-a-Box v.2007 og 2008 opdateringen samt 2009